Rovent la tine acasa

Oriunde am locui, la bloc sau la curte, fiecare din noi se confrunta mai devreme sau mai tarziu cu problema invadatorilor de mici dimensiuni. Iar cine traieste visul de a locui la casa, face cunostinta si mai devreme cu aceste aspecte de cosmar: muste, tot soiul de gandaci, purici, paraziti si, cel mai inspaimantator, rozatoare.

Disconfortul si pagubele materiale sunt doar una dintre consecinte, dar amenintarea serioasa consta in periclitarea sanatatii noastre si a celor dragi.
Pentru ca si noi ne ferim caminul de virusuri, microbi si boli, am dezvoltat pachetul de servicii “ROVENT la tine acasa”.

“ROVENT la tine acasa”, cu scopul declarat de a eradica platforma mobila de virusuri, microbi si boli, si-a dovedit eficienta in propriile noastre locuinte.

Pachetul este conceput special pentru a actiona in spatiile locuite, in anexe si in subsoluri de bloc. Substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii si inofensive oamenilor si animalelor de casa.

Dumneavoastra veti stabili pretul de comun acord cu specialistul ROVENT, dupa inspectarea spatiului. In stabilirea pretului, se va tine cont de suprafata, accesibilitate si grad de infestare.