Despre noi

Rovent Invest este la momentul actual una dintre cele mai bine cotate companii locale de pe piata din Bucuresti, care ofera servicii de intretinere cladiri: deratizare, dezinsectie, dezinfectie, curatenie si ignifugare.

Intreaga activitate a firmei este subordonata scopului major de a-si respecta promisiunile facute clientilor si de a investi permanent in calitatea serviciilor oferite.

Doriti sa beneficiati de un pachet de servicii complete de la un singur furnizor? Noi va oferim posibilitatea asta. In cadrul companiei noastre va veti intalni cu Vulpea Ucigasa, experta in deratizare, dezinsectie, dezinfectie, cu Vulpea Pamatuf, experta in curatenie, si nu in ultimul rand, cu Vulpea Anti Foc, experta in ignifugare si termoprotectie metal.

De-alungul timpului am inteles sa fructificam orice oportunitate pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale clentilor nostri, de aceea am ales aceasta abordare  inedita in materie de servicii de intretinere cladiri.

Cu ce se diferentiaza compania Rovent de celelalte companii cu acelasi domeniu de activitate? Un prim element diferentiator este conceptul de garantie in urma lucrarilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, care a fost introdus pentru prima oara pe piata serviciilor de acest tip. Un alt punct unic ce caracterizeaza activitatea companiei il reprezinta implementarea unui soft de gestionare a clientilor, prin care este redus timpul de interventie la maxim 24 de ore de la primirea comenzii ferme, astfel se reduc aproape la 0 intarzierile la termenele contractuale si se permite totodata o programare imediata a interventiilor.

Iar pentru ca noi ne respectam promisiunile facute, investim permanent in instruirea si calificarea personalului, in tehnologie de ultima ora, in substante profesionale de cea mai buna calitate si, nu in ultimul rand, investim in sporirea numarului de mijloace de transport pentru a raspunde cu  promptitudine  cererii clientilor nostri.

Iar pentru ca suntem fair-play, ne desfasuram activitatea  intr-un cadru strict reglementat, in concordanta cu cerintele de mediu, de sanatate si de securitate in munca.
Centrati pe profesionalism, am obtinut autorizatii de la autoritatile competente (Primarie, Directia de Sanatate Publica, IGP), certificatele SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO14001:2005 si avem implementat un sistem de management integrat al calitatii, mediului, sanatatii, securitatii ocupationale, certificat conform ISO 9001.